Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@08:37:36 GMT

کدام میلگردها در بورس بیشترین سهم را دارند؟

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۰۹۶۱۴

کدام میلگردها در بورس بیشترین سهم را دارند؟

یکی از راه‌های تهیه میلگرد موردنیاز برای پروژه‌های عمرانی و ساختمانی، خرید آن‌ها از بازار بورس کالا است؛ این بازار می‌تواند مقاطع فولادی را با قیمت‌های کاملاً شفاف و مقرون‌به‌صرفه در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهد. مبدأ کالا در این بازار مشخص و تضمین شده است؛ بنابراین، خرید میلگرد از بورس کالا می‌تواند کیفیت محصول و کمیت کالا را نیز تضمین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از کارخانه‌های فولادی محصولات خود را در بورس عرضه می‌کنند؛ اما سهم همه آن‌ها در این بازار یکسان نیست. در ادامه به معرفی برخی از این برندها و شرکت‌ها می‌پردازیم.

برندهای میلگرد موجود در بورس کالا

درحال‌حاضر، شرکت‌های مختلفی در بورس کالا حضور دارند که هر یک از آن‌ها سبد میلگرد مخصوص خود را دارد. هر سبد با نماد بورسی ویژه شرکت تولیدکننده آن در بازار بورس نمایش داده می‌شود. این نمادها شامل موارد زیر هستند:

 

 

کدام میلگردها بیشترین سهم را در بورس دارند!

باوجود تعدد برندهای فولادی در بورس کالا، سهم همه آن‌ها در این بازار به یک اندازه نیست. در اینجا، برخی از برندهایی که بیشترین سهم را در بورس کالا به خود اختصاص می‌دهند را آورده‌ایم:

میلگرد نیشابور

میلگردهای مجتمع فولاد خراسان (نیشابور) شامل میلگردهای ساده در سایزهای 50-10 میلی‌متر و آجدار در سایزهای 32-10 است که مدل آجدار آن، در انواع جناغی و مرکب تولید و عرضه می‌شوند. قیمت میلگرد نیشابور بسته به گرید، سایز، قطر و عواملی مانند نرخ ارز و تورم، بهای جهانی فولاد، عرضه و تقاضای بازار و... متغیر است. تمام محصولات این شرکت بر اساس استاندارد ملی 3132 تولید می‌شوند و باوجود قیمت مقرون‌به‌صرفه خود، از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند.

طبق نظر کارشناسان آهن آنلاین:

"قیمت میلگرد نیشابور، به‌عنوان یکی از میلگردهای باکیفیت مورد استفاده در صنایع ساختمان‌سازی کشور برای سازندگان و فعالین صنعت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. قیمت روز میلگرد نیشابور باتوجه به تغییرات بازار، نوسانات نرخ ارز، قیمت مواد اولیه و... همواره دچار نوسان است."

میلگرد ابرکوه

مقاطع فولادی مجتمع فولاد ابرکوه شامل انواع میلگرد آجدار در سایزهای 8 تا 32 میلی‌متر و گرید  A3 هستند. در خطوط تولید این کارخانه از تکنولوژی شرکت STG  ایتالیا استفاده شده است و محصولات آن از کیفیت بسیار بالا و رقابتی برخوردار هستند. قیمت میلگرد ابرکوه در مقایسه با کیفیت و مقاومت آن‌ها بسیار مناسب و به‌صرفه است. به‌همین‌دلیل، در پروژه‌های عمرانی و سازه‌های بتنی و ساختمانی کاربرد گسترده‌ای دارد.

طبق نظر کارشناسان آهن آنلاین:

"قیمت روز میلگرد یزد، به عوامل مختلفی بستگی دارد. میلگرد‌های تولید شده دراستان یزد، با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و بر اساس آخرین و جدید‌ترین استاندارد‌های جهانی تولید و روانه‌ی بازار آهن ایران می‌شوند. بر همین اساس، قیمت میلگرد یزد که جزء باکیفیت‌ترین و مرغوب‌ترین میلگردهای تولید شده در کشور است، برای فعالین صنعت اهمیت زیادی دارد."

 

 

میلگرد سیرجان

شرکت ذوب‌آهن سیرجان حدید، در سال 1388 با هدف تولید میلگرد در گریدهای A2 وA3 راه‌اندازی شد. محصولات این شرکت در حال حاضر با سایزهای 8 تا 25 میلی‌متر سهم بزرگی از بورس کالا را به خود اختصاص می‌دهند.

اگرچه این محصولات به‌صورت شاخه یا بندیل خریداری می‌شوند، اما قیمت میلگرد سیرجان با توجه به وزن آن مشخص می‌شود. این مقاطع طبق استاندارد ملی 3132 و استاندارد اروپا تولید می‌شوند و به‌دلیل برخورداری از کیفیت و استحکام بالا در بسیاری صنایع و پروژه‌های ساختمانی و عمرانی کاربرد دارند.

قیمت میلگرد سیرجان، مانند سایر مقاطع فولادی در سال‌های اخیر نوسانات زیادی داشته است؛ اغلب این نوسانات تحت تأثیر نرخ دلار، میزان عرضه و تقاضا در بازارهای داخلی و بین‌المللی، هزینه جهانی انرژی و فولاد و... بوده‌اند. بنابراین، رصد نوسانات نمودار قیمت دلار نیمایی می‌تواند به پیش‌بینی قیمت این میلگردها در بورس کالا کمک قابل‌توجهی کند.

مطابق با نظر کارشناسان آهن آنلاین:

"میلگرد سیرجان جدید، در سایزهای ۱۰ تا ۱۸ پرکاربردترین محصولات این کارخانه در بازار هستند. برای خرید این محصولات بهتر است بلافاصله بعد از مشخص شدن تعداد مقاطع مورد نیاز، سفارش پیش خرید خود را ثبت کنید تا بخاطر نوسان‌های بازار مجبور به پرداخت هزینه بیشتر نشوید."

میلگرد آذر فولاد امین

قیمت میلگرد آذر فولاد امین، بسته به گرید، سایز، قطر و... متفاوت است؛ مقاطع فولادی این شرکت در انواع ساده و آجدار با گریدهای A2  وA3، در سایزهای 8 تا 32 تولید و عرضه می‌شوند. به‌دلیل تنوع بالا در سایز، محصولات این مجتمع کاربرد گسترده‌ای در صنایع و پروژه‌های عمرانی مختلف دارد.

قیمت میلگرد در بورس کالا بر چه اساس تعیین می‌شود؟

باوجود عوامل متعددی مانند: هزینه‌های تولید، نرخ ارز نیمایی و... که تأثیر چشمگیری در ارزش میلگرد دارند، بهای شمش همواره مهم‌ترین نقش را در تعیین قیمت میلگرد در بازار بورس داشته است. تمام میلگردها از واحدهای نورد و با استفاده از  شمش فولاد به دست می‌آیند؛ بنابراین، نرخ شمش‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در بورس کالای مقاطع فولادی دارد.

ایران به‌عنوان یکی از قطب‌های تولیدکننده شمش فولاد، قواعد خاص خود را برای قیمت‌گذاری آن‌ها دارد. این در حالی است که بهای شمش در بازارهای خارجی با در نظر گرفتن نرخ وارداتی یا صادراتی انجام می‌شود. پس از قیمت‌گذاری اولیه، میزان عرضه و تقاضا در بازارهای داخلی و خارجی، شرایط سیاسی کشور و نوسانات نرخ ارز و ارزش روز دلار نیمایی است که در فراز و نشیب‌های قیمت میلگرد در بورس کالا تأثیر می‌گذارد.

 

 

طبق نظر کارشناسان آهن آنلاین:

"برندهای مختلفی اقدام به عرضه میلگرد خود در بورس کالا کرده اند که این امر باعث شده تا خرید این مقطع از بورس نیز امکان پذیر باشد، اما باید توجه داشت که خرید میلگرد از بورس شرایط ویژه‌ای دارد و مناسب کسانی است که می خواهند به صورت عمده و در سبدهای متنوع این محصول را تهیه کنند. باید در نظرداشته باشید که خرید میلگرد از سایت آهن آنلاین مزایای بیشتری نسبت به تهیه این محصول از بورس دارد و دیگر درگیر پروسه های طولانی مدت و زمان گیر نمی شوید و با یک تماس به راحتی می توانید مقطع مورد نظر خود را در سایزهای متنوع خریداری کنید."

خرید میلگرد از آهن آنلاین یا بورس کالا!

خرید از بورس کالا می‌تواند به قیمت‌ها شفافیت بیشتری ببخشد؛ اما معایبی نیز دارد. برای خرید از این بازار بزرگ، ارائه برخی مدارک ازجمله پروانه ساختمان الزامی است. پروسه خرید میلگرد از بازار بورس همچنین می‌تواند طولانی و خسته‌کننده باشد، زیرا این خرید باید به‌واسطه کارگزاری انجام شود.

خرید از آهن آنلاین انجام یک خرید سریع و بی‌دردسر را برای شما امکان‌پذیر می‌کند. شما می‌توانید خرید خود را به‌صورت کاملاً اینترنتی نهایی کرده و در کوتاه‌ترین مدت‌زمان ممکن میلگرد موردنظر خود را دریافت کنید. به‌این‌ترتیب، در زمان و هزینه به‌طور قابل‌توجهی صرفه‌جویی می‌شود. شما همچنین می‌توانید کالاها و برندهای مختلف را به‌راحتی در سایت آهن آنلاین (https://ahanonline.com/) باهم مقایسه کرده و از مشاوره متخصصان باتجربه برای تکمیل و بهبود تجربه خرید خود بهره‌مند شوید.

سخن پایانی

خرید میلگرد از بورس کالا می‌تواند مزایا و معایب متعددی داشته باشد. انتخاب روش خرید بسته به اولویت‌ها و ترجیحات شما در هنگام خرید می‌تواند متفاوت باشد. خرید از بورس کالا عمدتاً به افرادی پیشنهاد می‌شود که بودجه خرید عمده میلگرد را دارند و می‌خواهند در حجم بسیار بالا خرید کنند. در این صورت، خرید از بازار بورس کالا بسیار مقرون‌به‌صرفه و مناسب است. البته توجه داشته باشید که تنوع محصولات و موجودی در مورد محصولات بورس کالا کمتر است و این می‌تواند در تجربه خرید شما و روند تأمین میلگردهای موردنیاز پروژه تأثیر منفی بگذارد.

 

*** این مطلب در سرویس گزارش آگهی منتشر شده و تبلیغاتی می باشد؛ لذا جماران هیچ توصیه در رابطه با انجام فعالیت فوق ندارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا قیمت میلگرد قیمت میلگرد امروز قیمت روز میلگرد افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا خرید میلگرد مقاطع فولادی بورس کالا بورس کالا قیمت میلگرد بسیار بالا بازار بورس نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۹۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،بازار موبایل هفته دوم اردیبهشت ماه سال جاری را نیز با اخباری از تولید گوشی‌های تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات پشت سر گذاشت. البته در این هفته فعالان از احتمال تشدید رکود در بازار موبایل و لپ‌تاپ تحت تاثیر بخشنامه جدید وزارت صمت درباره سهمیه ارزی ابراز نگرانی کردند که به نظر می‌رسد این بخشنامه قرار است بازنگری شود. با این‌حال فعالان بازار کالاهای‌ آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ همچنان از رکود در این بازار می‌گویند؛ تا جایی که به اعتقاد مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیرات و خرید موبایل، بازار تعمیرات با تاکید بر تولید داخل در نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، رونق گرفته است.
کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
از رکود در بازار لپ‌تاپ تا رونق تعمیر موبایل
پس از اینکه وزیر ارتباطات پیگیری پرونده تولید گوشی‌های تقلبی در کشور را از وظایف وزارت صمت دانست، هفته جاری سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به وزارت صمت خواستار توضیح این وزارتخانه در خصوص تولید نوکیای تقلبی شد. به همین منظور، عباس علی‌آبادی، وزیر صمت در نشست خبری درباره تولید این گوشی‌ها اظهار کرد: «در صورت محرز شدن تقلبی بودن نوکیا، کالای تقلبی در کشور نهاد مسوول خود را دارد و البته ما هم مسوول هستیم؛ قطعا اگر ثابت شود، لااقل به آن خدمت نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مربوطه و تعزیرات معرفی می‌کنیم.» او همچنین به ممنوعیت فروش کالای تقلبی در کشور اشاره کرد و می‌گوید اگر تولید گوشی‌های تقلبی تایید شود، مانع از واردات، تخصیص ارز و ریال به تولیدکننده می‌شویم. حتی آنها را به دستگاه‌های مرتبط معرفی خواهیم کرد. در شرایطی که تولید گوشی‌های تقلبی هنوز تعیین تکلیف نشده است و حمایت‌های مادی و معنوی از تولید داخل همچنان ادامه دارد، بخشنامه جدید وزارت صمت برای سهمیه ارزی و نحوه تخصیص آن منتشر شده و نگرانی واردکنندگان از سخت‌گیری‌های ارزی دولت را تشدید کرده است؛ تا جایی که محمدرضا فرجی، نایب‌رئیس اتاق اصناف تهران در گفت‌وگو با رسانه‌ها هشدار داده در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ‌تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد، بازار لپ‌تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود. به گفته او بازار در حال حاضر نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

در این وضعیت، آمار گمرک از واردات انواع گوشی در سال جاری نیز اعلام شده که طبق آن در فروردین ماه تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در فروردین امسال ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار است. براین اساس، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.

تا اینجا بازار موبایل همچنان با اخبار حمایت از تولید داخل، تعیین تکلیف تولید گوشی تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات درگیر است، اما در هفته جاری خبری از الزامات جدید وزارت صمت برای روند تخصیص ارز به کالاهای آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ منتشر شد که با واکنش و نگرانی واردکنندگان مواجه شد. طبق گفته برخی از فعالان به نظر می‌رسد که این بخشنامه قرار است بازنگری شود. حتی از سوی فروشندگان پیش‌بینی می‌شود که قیمت لپ‌تاپ و سایر کالاهای مربوط به حوزه آی‌تی با نوسانات قیمت دلار، افزایش یابد.

نگرانی فعالان از آینده بازار موبایل
به همین منظور، «دنیای اقتصاد» با برخی از فعالان و فروشندگان بازار موبایل درباره وضعیت عرضه و تقاضا و پیش‌بینی آینده این بازار صحبت کرد و آنها از تداوم رکود و نبود عرضه در بازار موبایل و لپ‌تاپ گفتند. یک فروشنده در این زمینه با بیان اینکه تقاضا در بازار موبایل و لپ‌تاپ به‌شدت پایین است، توضیح می‌دهد: «همچنان تقاضا کم است و با اینکه ثبت سفارش و تخصیص ارز به کندی و به میزان کم انجام می‌شود، تاکنون در بازار کمبود کالا نداشته‌ایم.»

طبق گفته او، مصرف فعلی لپ‌تاپ در ماه‌های اخیر حدود هفت تا هشت هزار دستگاه است و تقریبا ۱۰ هزار دستگاه در بازار موجود است. این در حالی است که این میزان در مدت مشابه سال قبل حدود ۲۰ هزار دستگاه بوده است.

همچنین، به اعتقاد علیرضا اسدی، مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیر موبایل با فشار بر تولید داخل در شرایط نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، بازار تعمیرات رونق گرفته است. او در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به کاهش قابل ملاحظه قدرت خرید مردم از کاهش تخصیص ارز موبایل و سایر کالاهای آی‌تی انتقاد می‌کند و به «دنیای اقتصاد» می‌گوید: «در حال حاضر تقاضا به دلیل کاهش قدرت خرید مردم کمتر از قبل شده و عرضه کالاهای آی‌تی از جمله موبایل نیز با محدودیت تخصیص درگیر است.»

با این حساب، به نظر می‌رسد این روزها نگرانی واردکنندگان و فعالان بازار از تشدید محدودیت در تخصیص ارز و واردات به واقعیت پیوسته و آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر وضعیت تخصیص ارز و ثبت سفارش در شرایط فعلی باقی بماند، بازار موبایل و سایر کالاهای آی‌تی در سه تا چهار ماه آینده با کمبود کالا و افزایش قیمت مواجه خواهد شد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902071

دیگر خبرها

  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید